• Română
    • Русский
    • English

Puzzle din 500 de piese asamblat în doar 1 oră și 3 minute: recordul Sporter Weekend “Puzzle Day Castorland”

Pentru al doilea an consecutiv rețeaua socială sportivă Sporter.md în cadrul Sporter Weekend Moldova desfășoară campionatul de asamblare de puzzle la viteză. Și al doilea an consecutiv, competiția are un mare interes, doritori să participe sunt mai mulți decât poate găzdui localul. De această dată la turneul s-au înregistrat 40 de echipe a câte 4 persoane fiecare. Au participat amatori de puzzle de la  7 ani și mai mari: copii, părinţi, bunei, prieteni, colegii de clasă iar pentru copii de până la 7 ani a fost amenajat un loc de joacă cu suportul Mama.md.

În acest an, partenerul general al Puzzle Day a devenit compania Castorland – un lider în producerea de puzzle-uri din Europa.

Toate echipele au primit un puzzle de 500 de piese cu aceeaşi imagine – natură statică cu flori. Limita de timp pentru asamblarea – 2 ore. La prima vedere părea că imaginea este simplă, dar nu a fost așa. Cât de greu a fost să asamblezi lalelele, vaza și pereţii monocromi!

Cu toate astea echipa ”D4” nu a întâmpinat dificultăți, chiar dacă echipa era formată din 3 persoane și nu patru ca toate altele. Studentele de la ULIM au reușit să fie primele în doar 1 oră și 3 minute. Cum ne-au zis fetele, au secretul lor de asamblare a unui puzzle: ele încep să asambleze imaginea nu de la cadrul ei ci de la mijloc.

Cu un decalaj de cinci minute de la primii câștigători au fost cei de la echipa “Galata”, timpul lor fiind de 1 oră și 8 minute. Iar echipa “Castorii negri” au reușit să asambleze imaginea timp de 1 oră și 14 minute și au ocupat locul al treilea.

Toţi câștigătorii au primit premii frumoase de la partenerii Puzzle Day: compania Castorland și Media MAGNAT Grup (reprezentant oficial Castorland în Moldova pe site-ul magnat.md pot fi comandate puzzle on-line), Star Kebab și Orhei-Vit.

Nici ceilalţi participanți nu au plecat cu mâinele goale: cutia cu puzzle-uri care trebuiau asamblate, au primit-o cadou.

Datorită agitației mari, Sporter.md planifică desfăşurarea Campionatului de asamblare a pieselor de puzzle la viteză, de două ori pe an.

Galerie foto:  https://www.facebook.com/media/set/set=a.844252238946414.1073742334.527506920620949&type=1