• Română
    • Русский
    • English

Puzzle Day by Castorland 2020 va fi susținut de companiile MediaMagnat Grup și Castorland

Pe 21 martie, la centrul Tekwill din Chișinău, va avea loc cea de-a șaptea ediție a campionatului Moldovei de asamblare la viteză a puzzle-urilor — Puzzle Day by Castorland 2020, care vine să sprijine compania MediaMagnat Grup și pe cel mai cunoscut producător de puzzle-uri. Evenimentul va fi susținut de Castorland, care a devenit partenerul titular al campionatului.

Media MAGNAT Grup SRL este cel mai mare importator și distribuitor de jucării din Republica Moldova. Compania a câștigat încrederea clienților săi printr-o gamă variată de jucării inofensive, de calitate înaltă, care nu conţin materiale toxice și care răspund nevoilor actuale ale pieței.

MediaMagnat Grup oferă o varietate largă de jucării pentru toate gusturile: jocuri educative și colective, puzzle-uri, puzzle-uri 3D, constructoare de tip LEGO, mașinuțe de colecție (copiile în miniatură ale celor mai populare modele de mașini), terenuri de joacă și produse gonflabile INTEX.

Compania MediaMagnat Grup vinde produse de calitate de la cei mai renumiți producători din lume, precum Hot Wheels, Barbie, Fisher Price, Enchantimals, Mattel, Pilsan, Viga, Welly, Sluban, Castorland, Burak, Wenyi. 

Compania mizează pe următoarele principii de bază: produsele de înaltă calitate, valoarea educațională și siguranța utilizatorului. 

Vă reamintim, campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 va avea loc pe 21 martie la centrul Tekwill. La eveniment poate participa orice amator de puzzle-uri, care este pregătit să concureze cu alți participanți contra cronometru. Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii, accesați site-ul puzzleday.mama.md.