• Română
    • Русский
    • English

Puzzle Day by Castorland 2019: Star Kebab alungă foamea participanților

Unde se adună întreaga familie și gașca de prieteni și unde ”se muncește” din greu atât fizic, cât și intelectual - acolo, cu siguranță, este nevoie de multă energie. Participanții campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteza - Puzzle Day by Castorland 2019, pot sta liniștiți în privința ”combustibilului”, deoarece rețeaua de restaurante Star Kebab a devenit partener oficial al evenimentului! 

Star Kebab reprezintă un lanț modern de restaurante fast-food care a înregistrat un succes enorm datorită conceptului său unic, gustului deosebit al bucatelor și calității înalte a deservirii. 

Unul dintre avantajele acestui restaurant este faptul că oaspeții au acces vizual către locul în care se gătește, fapt care le oferă încredere și siguranță. Bucătarii gătesc cu zâmbetul pe buze chiar în fața clienților, iar aceștia din urmă se pot bucura de produse sățioase, din ingrediente 100% naturale și mereu proaspete. Fie că alegi să vii singur sau cu prietenii, vei fi primit cu drag, vei avea parte de o ambianță plăcută și modernă care, cu siguranță, te va face să revii. Mai mult de atât, clienții pot efectua comenzi online pe www.starkebab.md sau direct din aplicația mobilă.

Star Kebab este reprezentat de 12 restaurante atât din Republica Moldova, cât și din România.

Duminică, 24 martie 2019,  la Tekwill (strada Studenților 9/11 Chișinău) se va desfășura ”Puzzle Day by Castorland”, eveniment la care sunt invitați toți cei pasionați de asamblarea puzzle-urilor, dar și cei care doresc să petreacă o duminică alături de prieteni și familie. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro