• Română
    • Русский
    • English

Puzzle Day by Castorland 2019: înregistrați-vă la un preț redus

Au mai rămas zile numărate până pe 24 martie, atunci când se va desfășura campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză - „Puzzle Day by Castorland 2019”. Bucură-te de ocazia de a te înregistra la prețul redus, căci odată cu 21 martie, costul înregistrării va crește! Ia-ți familia, prietenii, colegii și tovarășii de distracție și veniți să petreceți împreună o duminică memorabilă! Nu este neapărat să fiți ”ași” la asamblat puzzle, trebuie doar să vreți să vă distrați în timp ce vă puneți la încercare logica, atenția și viteza! 

Adună-ți o echipă de 2-4 persoane, înregistrați-vă și selectați categoria la care doriți să concurați: amatori sau profesioniști. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită.

Echipa poate fi formată din persoane de orice vârsta. Așadar, atât copii  (începând cu vârsta de 7 ani), cât și bunicii sunt invitați să ia parte la distracție! Și picii mai mici de 7 ani vor avea zone de distracție.

Evenimentul se va desfășura pe 24 martie, în Centrul IT Tekwill, str. Studenților, 9/11. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro/