• Română
    • Русский
    • English

Puzzle Day by Castorland 2018 – campionatul recordurilor

Moldova va găzdui deja pentru a șasea oară una dintre cele mai fascinante și neobișnuite competiții de logică, atenție și viteză – „Puzzle Day by Castorland 2019” sau campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor. Acest eveniment adună în mod tradițional un număr mare de amatori de puzzle-uri de toate vârstele și din diferite țări.

Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2018” s-a memorat nu numai cu un număr record de participanți - pentru titlul de cel mai rapid asamblor au concurat 94 echipe. Pentru prima dată, participanții au reușit să asambleze un puzzle format din 500 de piese în doar 31 minute și 40 de secunde. Acest record neașteptat a fost stabilit de către echipa „Cyclobutan", care a concurat în categoria „amatori”. Echipa, care a concurat în categoria „profesioniști” și a luat medalia de aur a fost din România. În ciuda faptului că această categorie primește puzzle-uri mai complexe, participanții au asamblat imaginea în doar 43 minute și 35 secunde.

Aceste recorduri sunt foarte impresionante, precum și pregătirea echipelor. Participanții au reușit aproape să dubleze performanțele anilor precedenți. De exemplu, în anul 2017, echipele care au asamblat puzzle-uri în mai mult de o oră, au devenit campioni (1 oră 18 secunde - amatori, 1 oră 1 minut și 20 de secunde - profesioniști). În anul 2016, titlul de campioni a fost câștigat de către echipa care a asamblat puzzle-ul în o oră 34 minute și 47 secunde. De asemenea, dorim să remarcăm și faptul că pentru unele echipe, participarea la acest campionat a devenit o bună tradiție.

Reamintim, Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” va avea loc pe 24 martie în incinta centrului Tekwill. Anul acesta, numărul participanților este limitat, de aceea, înregistrați-vă acum.

Aceasta este o competiție de familie, ceea ce înseamnă că nu este neapărat să adunați o echipă de profesioniști și experți. Puteți participa împreună cu familia, în compania prietenilor sau a colegilor. Iar participanții cei mai mici și cei mai agitați vor putea să se distreze într-o zonă de joacă special amenajată.

Ca și anul trecut, participanții la campionat vor fi împărțiți în două categorii: amatori și profesioniști. Ambelor categorii li se oferă 2 ore și un puzzle format din 500 de piese. Câștigă echipa care a asamblat prima imaginea.

Dacă veți înregistra echipa până pe 20 martie, costul participării va fi de 300 de lei. Iar de pe 21 martie, prețul va crește cu 100 de lei.

Organizatorii evenimentului sunt: cel mai popular forum pentru femei din Moldova - mama.md și cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md.