• Română
    • Русский
    • English

Portalul #diez: Las’ să știe toată Moldova că ai învins la Puzzle Day

Portalul de știri #diez întotdeauna susține cele mai neobișnuite evenimente din Moldova, iar campionatul anual de asamblare a puzzle-urilor la viteză nu este o excepție. Pentru ca participanții la această competiție să nu rateze nicio noutate importantă, #diez va deveni partener informațional al Puzzle Day by Castorland 2020.

Site-ul #diez este un portal de știri creat de un grup de tineri jurnaliști. Această resursă informațională este destinată generației moderne de cititori — persoanelor energice, dinamice, cu o poziție socială activă, pentru care nu există lucruri imposibile.

În fiecare zi, echipa #diez publică cele mai recente știri din viața politică, economică, culturală și socială a țării și a întregii lumi. Scopul său principal este ca oamenii din jur să devină mai independenți, deschiși, obiectivi, lipsiți de prejudecăți, să aibă spirit critic și o doză sănătoasă de scepticism.

Proiectul #diez tinde spre perfecțiune în tot ceea ce face, de aceea tot materialul publicat se deosebește prin imparțialitate.

Reamintim, campionatul Puzzle Day by Castorland este la cea de-a șaptea ediție în Moldova. În fiecare an, la această competiție participă iubitorii de puzzle de toate vârstele: de la 7 până la 99+ ani. Pentru a participa, trebuie să adunați o echipă de 2-4 persoane, să alegeți o categorie (profesioniști sau amatori) și să vă înregistrați. Până pe 16 martie puteți beneficia de un preț redus — 300 lei.

Ediția Puzzle Day by Castorland din acest an va avea loc pe 21 martie la centrul Tekwill.

Aflați mai multe detalii despre eveniment, accesând puzzleday.md.