• Română
    • Русский
    • English

Până la campionatul „Puzzle Day 2019” au rămas doar 10 zile

Foarte curând, centrul Tekwill din capitală va găzdui cea mai serioasă competiție de viteză, agilitate și atenție. Pe data de 24 martie, aici se vor aduna aproximativ 100 de echipe, care vor concura pentru titlul de cei mai rapizi asamblori de puzzle-uri din Moldova. În doar 10 zile, la Chișinău va avea loc cea de-a șasea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day by Castorland 2019”.

Dacă doriți și dvs. să participați la această competiție unică, atunci mai aveți timp să vă înregistrați echipa la un preț redus. Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” este o competiție de familie, în care sunt binevenite și chiar încurajate să participe echipele formate din copii, părinții și bunici! Pentru cei mai mici participanți va fi organizată o zonă specială de joacă.

Reamintim, pentru a participa la acest campionat nu este necesar să adunați o echipă de asamblori de puzzle cu experiență! Puteți participa și în compania prietenilor sau a colegilor. La etapa de înregistrare, veți putea alege categoria în care veți concura: profesioniști sau amatori.

Competiția va începe la ora 12:00. Participanții vor primi: un set de puzzle-uri format din 500 de piese și 2 ore pentru asamblare. Va câștiga echipa care va asambla cel mai rapid imaginea.

Campionatul este organizat de cel mai popular forum pentru femei din Moldova - mama.md și cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați pe site-ul oficial al acestuia.