• Română
    • Русский
    • English

O echipă de românce a câștigat Puzzle Day Castorland 2018 la categoria profesioniști

Raluca Goste, Lavinia Ionița și Georgiana Oprica au venit din Brașov pentru a participa la campionatul de asamblare a puzzle-urilor din Moldova și au avut și o echipă de susținători.

Echipa lor, denumită „PuzzlePuff Girls”, a fost prima care s-a înregistrat la campionat, fetele fiind decise să participe la evenimentul din Moldova cu orice preț. Totodată, acesta a fost un bun prilej pentru a vizita Republica Moldova și a cunoaște mai bine Chișinăul, fiind pentru prima dată când româncele ne-au vizitat țara.

Participantele s-au descurcat cu imaginea dificilă de 500 de piese în doar 43 de minute și 35 de secunde, situându-se pe primul loc. Ele au primit cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor, printre care puzzle-uri de 4000 de piese.

Cea de-a cincea ediție Puzzle Day Castorland a avut loc pe 25 martie, la Tekwill, iar organizatorul campionatului este cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md. La eveniment au fost prezenți peste 400 de participanți care au asamblat un puzzle de 500 de piese, având la dispoziție două ore. Campionatul s-a desfășurat în două categorii: amatori și profesioniști.