• Română
    • Русский
    • English

Număr record de participanți la Puzzle Day Castorland 2018

La eveniment au participat 94 de echipe, a câte două, trei sau patru persoane, iar pentru a asambla o imagine formată din 500 de piese, acestea au avut la dispoziție doar două ore. Campionatul a avut loc în două categorii: amatori și profesioniști, complexitatea imaginii fiind diferită.

Locul I în categoria amatori a fost cucerită de echipa „Циклобутан”, asamblând imaginea în doar 31 minute și 40 secunde, astfel înregistrând un nou record. Pe locul II s-au situat fetele din echipa „Powerpuff girls” cu un rezultat de 51 minute și 57 secunde. Bronzul i-a revenit echipei „Our team” care au asamblat imaginea în 56 minute și 46 secunde.


Și cei din categoria profesioniști au fost rapizi, necătând la nivelul ridicat de dificultate a puzzle-urilor. Locul I a fost ocupat de trei fete din Brașov, România, care au format echipa „PuzzlePuff Girls” și s-au descurcat cu imaginea în 43 minute și 35 secunde. Pe locul II s-au situat cei din echipa „CUC” cu un rezultat de 46 minute și 40 secunde. Iar locul III a fost ocupat de „Assassin’s team”, care au asamblat imaginea complexă în 54 minute și 15 secunde.


Puzzle Day Castorland este la cea de-a cincea ediție, iar organizatorul campionatului este cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md.

Mulțumim tuturor partenerilor care au asigurat buna-desfășurare a evenimentului: partenerul titular Castorland, cel mai popular panou de anunțuri 999.md, portalul informațional și de divertisment Afisha.md, Centrul de excelență în domeniul TIC „Tekwill”, Tekwill Academy Kids, distribuitorul oficial al puzzle-urilor Castorland în Moldova Magnat.md, pufuleții Piffi & Puffy, sucurile Naturalis, rețeaua de restaurante fast-food Star Kebab, ceaiurile Tess, compania Aqua UnIQa, compania Chupa-Chups, proiectul urban de artă Chișinău Is ME, partenerul informațional general Новое Радио, dar și partenerilor media Diez.md, locals.md, TVRMoldova, ÎmiPlace.

Foto