• Română
    • Русский
    • English

Naturalis — partenerul oficial al campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019”

Marca comercială Naturalis a devenit partenerul oficial al celei de-a șasea ediții a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor– „Puzzle Day by Castorland 2018”, care va avea loc pe 24 martie, în incinta centrului Tekwill din Chișinău.

Marca comercială Naturalis oferă clienților săi o gamă largă de sucuri și nectare naturale. Acest brand este alegerea perfectă pentru cei, care își fac griji pentru propria lor sănătate și pentru bugetul familiei. 

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de către compania Orhei-Vit în anul 2007. În prezent, Naturalis este cel mai popular brand de sucuri din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului”, premiile internaționale, precum și cota de piață în creștere. Gama de produse a mărcii se completează constant cu produse noi și gusturi interesante.

Sucurile și nectarele Naturalis sunt unele dintre cele mai populare produse de export, fabricate în Republica Moldova. Acestea sunt vândute în 30 de țări ale lumii, printre care: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana.

Marca comercială Naturalis a devenit primul brand din Republica Moldova, care a început să folosească ambalajele certificate FSC. Acest material este obținut din materii prime ecologice - lemn obținut din silvicultură gestionată în mod responsabil.

Noutăți interesante

În toamna anului 2018, linia de sucuri și nectare Naturalis a fost completată cu gusturi noi Cool Life: mere-lămâie, fructe de pădure și tropicale. Aceste gusturi noi deja au fost îndrăgite de multe țări din Asia și Europa de Sud, iar acum vor fi disponibile pentru o gamă mai largă de cumpărători.

Sucurile și nectarele Naturalis — alegerea campionilor!

Naturalis este partenerul constant al multor evenimente sportive pentru adulți și copii din Moldova. Această marcă poate fi văzută la competițiile și campionatele desfășurate de organizația sportivă Sporter, și de cele mai mari federații sportive din țară.

Reamintim, campionatul „Puzzle Day by Castorland 2018” va avea loc pe 24 martie, în incinta centrului Tekwill din Chișinău. La eveniment poate participa orice amator de puzzle-uri sau de asamblarea acestora. Singura condiție – se admit dor echipe formate din 2 - 4 persoane. Dacă doriți să vă înregistrați sau să aflați mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul puzzleday.md