• Română
    • Русский
    • English

MediaMagnat Grup va fi alături de participanții Puzzle Day by Castorland 2019

Jocurile, în special jocurile care solicită gândirea, au rol deosebit în dezvoltarea intelectuală atât a copiilor, cât și a maturilor. Echipa MediaMagnat Grup susține, promovează și încurajează dezvoltarea și educarea prin intermediul jocurilor, de aceea, a devenit partener al evenimentului Puzzle Day 2019. Mai mult de atât, Castorland - cel mai cunoscut producător de puzzle, este partenerul titular al acestui eveniment.

Compania Media MAGNAT Grup SRL este cel mai mare importator și distribuitor de jucării din Republica Moldova. Compania pune la dispoziția clienților o gamă variată de jucării interesante şi inofensive, de calitate înaltă, care nu conţin materiale toxice și care corespund necesităţilor şi tendinţelor societăţii. Printre produsele importate se numără jocuri educative și colective, jocuri tip puzzle, 3D puzzle, constructoare de tip LEGO, mașinuțe de colecție (miniaturile celor mai renumite modele auto), terenuri de joacă, producție gonflabilă INTEX și multe alte categorii de marfă de la cei mai renumiţi producători din lume: Hot Wheels, Barbie, Fisher Price, Enchantimals, Mattel, Pilsan, Viga, Welly, Sluban, Castorland, Burak, Wenyi.

Politica companiei are la bază trei principii esențiale: calitate înaltă a produselor comercializate, valoarea educativă și siguranţa utilizatorului.

Puzzle Day by Castorland - campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză, se va desfășura pe 24 martie 2019,  la Tekwill,  strada Studenților 9/11, Chișinău.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://puzzleday.mama.md/ro.