• Română
    • Русский
    • English

LIBRARIUS este alături de participanții care se vor întrece la Puzzle Day 2019

Pentru că a fost conceput cu scopul de a contribui la educația și dezvoltarea intelectuală a societății, LIBRARIUS tinde să susțină orice eveniment care se bazează pe aceste principii, iată de ce a devenit partener oficial al evenimentului ”Puzzle Day 2019”, care se va desfășura pe 24 martie, în Chișinău.

Brandul comercial LIBRARIUS a fost fondat în anul 2010 de către compania MOLDPRESA. LIBRARIUS a ajuns la nivelul de librării de talie europeană, iar, la moment colaborează cu peste 300 edituri din România și Rusia, cât și cu peste 130 edituri autohtone. LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova care cuprinde 35 de puncte comerciale, situate atât în orașul Chișinău, cât și în orașele Bălți,  Ungheni, Hâncești, Ialoveni, Călărași, Cahul, Orhei, Nisporeni, Edineț și Soroca.

Pe lângă numeroasele librării amplasate pe teritoriul țării, mai există și magazinul online, disponibil pe www.librarius.md, unde poți alege din cele peste 50.000 de titluri repartizate pe categorii și pe care le poți găsi utilizând funcția de căutare care se află în partea stângă a paginii. 

Categoriile principale de produse pe care le găsești în librăriile Librarius sunt:

  • Cărțile divizate pe domenii, enciclopedii, reviste, ziare, biografii și memorii, beletristică, ficțiune, religie, filosofie, drept, medicină, artă, arhitectură, ficțiune, poezie, ghiduri și hărți, cărți pentru copii și pentru adulți, inclusiv, ediții rare.

  • Accesorii – cam tot ce și-ar putea dori un iubitor de ceai și cafea, de la căni, cești până la ceai aromat din diverse regiuni ale globului, semne de carte, felicitări, agende, birotică, jucării;

  • Board games – jocuri de societate, educative, de logica și puzzle-uri – atât pentru copii cât și pentru adulți;

  • Cursuri în limbi străine, ghiduri de conversație, dicționare – dacă ești pus pe învățat atunci vei fi interesat de cursurile oferite de Oxford University și Cambridge University, și alte edituri.

Acestea sunt categoriile cele mai importante de produse din librăria Librarius, dar vei gasi și o altă categorie, mai ”exotică”, precum benzi desenate Manga.

Librarius este nu numai locul unde vii, cumperi şi pleci, ci locul unde poți petrece mai mult timp, unde uiţi de probleme și preocupări, unde poţi în voie să răsfoieşti, să admiri, să te aşezi şi să te opreşti lângă o cafea așa încât nici nu-ți dai seama când trece timpul.

În fiecare filială, la dispoziția clienților stau librarii profesioniști și prietenoși care își cunosc bine meseria și sunt dispuși să răspundă la orice întrebare și să ofere ajutorul necesar fiecărui oaspete. 

Puzzle Day reprezintă un campionat de asamblare a puzzle-urilor la viteză, care se va desfășura pe 24 martie  în Centrul IT Tekwill, str. Studenților, 9/11. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro/