• Română
    • Русский
    • English

La Chişinău s-a desfăşurat Puzzle Day Castorland 2016

La eveniment au participat 52 de echipe. Mai mult de 200 de persoane, au decis în această zi clarifice cine dintre echipe va asambla cât mai rapid un puzzle format din 500 de detalii. Așa cum am povestit, campionatul a provocat un val de interes, motiv din cauza căruia organizatorii au fost nevoiţi să sisteze înregistrarea cu ceva timp înainte de începerea turneului. Pe lângă acesta, prezenţi au fost prietenii şi rudele participanţilor pentru a-i susţine.

Restaurantul Oscar, unde s-a desfăşurat Campionatul, s-a umplut cu oameni care au comunicat vesel şi uşor unii cu alţii, însă a fost evident că fiecare dintre ei îşi dorea să devină campion la Puzzle Day Castorland 2016.

Şi iată că la orele 12 s-a dat startul! Iar echipele au început frenetic a repartiza mulţimile de piese, sortîndu-le după culoare şi în acelaşi timp comparând cu imaginea finală.

Cât timp cei maturi s-au concentrat în asamblarea puzzle-ului, pentru cei mai tineri iubitori de puzzle-uri, a fost organizată o cameră a copiilor, unde aceştia au fost distraţi de animatori.

Timpul era nemilos şi părea că se scurge printre degete. În timp ce pe mese munca era în plină desfăşurare, fotografii şi jurnaliştii se plimbau prin sală fiind în căutarea unei poze reuşite sau a unui comentariu bun. Şi destul de repede au fost decişi favoriţii campionatului, la care spre finele primei ore imaginea a fost gata în proporţie de 75 %. Iar peste un anumit timp a fost aflat şi numele învingătorului Puzzle Day Castorland 2016.

Aceasta a fost echipa “Fructele” reuşind să asambleze puzzle-ul în timp de 1:34:47.

Pe locul doi cu un mic decalaj şi căutări febrile a ultimului detaliu de sub masă, s-a situat echipa “D-4″ (campionii de anul trecut), cu timpul – 01:39:46.

Medalia de Bronz a fost ridicată de către “Castorii Negri”, care au reușit să adune puzzle timp de 01:54:06.

Iar cea mai punctuală echipă a devenit “Familia&Co”, confecţionând imaginea în timp de 1:59:03.

După cum să dovedit, puzzle-ul din acest an a fost destul de dificil pentru mai multe echipe – majoritatea dintre acestea nu au fost în măsură să colecteze nici măcar jumătate din imagine.

Organizatorii însă au decis să-i încurajeze pe cei ce nu au reuşit să asambleze puzzle-ul. Mulțumită sponsorilor, 30 de echipe au primit cadouri în diverse categorii, de la cea mai mică echipă până la cel mai original titlu. Pe lângă acestea, echipelor le-a rămas ca amintire imaginea asamblată la turneu.

Câştigătorilor le-au fost acordate diplome și premii din partea partenerilor Puzzle Day: Castorland, Star Kebab, Rich Kids, Ушастый Нянь şi Splat.

Exprimăm o mulţumire deosebită pentru o atmosferă confortabilă în timpul desfăşurării turneului, restaurantului Oscar. Totodată mulţumim pentru decor companiei Best Day.

galerie foto