• Română
    • Русский
    • English

Engystol: nu e timp de răceală, curând începe Puzzle Day by Castorland 2020

În ajunul campionatului de asamblare a puzzle-urilor contra cronometru, Puzzle Day by Castorland 2020, nu rămâne timp de răceală, deoarece nimic nu trebuie să-ți "fure" victoria: nici nasul înfundat, nici somnolența și nici durerea de cap. Pentru a învinge ușor cele 100 de echipe, dar și răceala, încercați Engystol - soluția antivirală germană. 

Ce este Engystol și cum funcționează? 

Engystol este un medicament antiviral, care poate fi utilizat atât pentru tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute, cât și al gripei, care, de obicei, sunt însoțite de slăbiciuni, dureri de cap și nas înfundat. Medicamentul activează resursele proprii ale organismului și ale sistemului imunitar nespecific. De asemenea, acest produs are efect antiviral direct asupra anumitor tipuri de virusuri. 

Engystol are la bază doar ingrediente naturale. Acest medicament poate fi folosit și pentru prevenirea răcelilor sezoniere. 

Anul acesta, campionatul Puzzle Day by Castorland va avea loc la data de 21 martie în centrul Tekwill. Oricui îi plac puzzle-urile și jocurile de atenție poate lupta pentru titlul de cei mai rapizi asamblori de puzzle-uri. Pentru a participa, trebuie să formați o echipă din 2-4 persoane și să vă înregistrați pe puzzleday.md. 

Până la data de 16 martie puteți să vă înregistrați echipa la un preț redus  300 lei. Numărul participanților în cadrul campionatului este limitat, de aceea, grăbiți-vă! 

Puteți afla mai multe detalii despre acest eveniment pe site-ul oficial puzzleday.md.