• Română
    • Русский
    • English

Costul participării la Puzzle Day by Castorland 2019 poate fi achitat cu cardul „Raduga”

Organizatorii „Puzzle Day by Castorland 2019” îi invită pe locuitorii Transnistriei să participe la cea de-a șasea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor din Moldova. Costul participării poate fi achitat cu cardul „Raduga”.

Pentru a vă înregistra la „Puzzle Day by Castorland 2019”, trebuie să accesați site-ul evenimentului - puzzleday.md, să completați câmpurile de înregistrare și să selectați metoda de plată „Cardul Raduga – Transnistria”.

Reamintim, „Puzzle Day by Castorland 2019” va avea loc pe 24 martie 2019 în incinta centrului Tekwill. La competiția de asamblare a puzzle-urilor la viteză poate participa orice amator de puzzle-uri, precum și oricine dorește să-și petreacă timpul cu familia și prietenii. Numărul participanților la campionat este limitat, de aceea înregistrați-vă cât mai curând posibil.

Organizatorii campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019” sunt: cel mai popular forum pentru femei - mama.md și panoul de anunțuri gratuite - 999.md. Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Castorland și Magnat.