• Română
    • Русский
    • English

Campionatul Puzzle Day 2019 va începe la ora 12:00

Duminică, 24 martie, în incinta centrului Tekwill din capitală se va desfășura „Puzzle Day by Castorland 2019” – cel de-al șaselea campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor. Mobilizarea generală a trupelor „de puzzle-uri” este programată pentru ora 10:30. În acest moment, înregistrarea va fi deja deschisă. Cei mai mici participanți vor putea merge în zona de joacă, iar „însoțitorii" lor adulți se vor putea uita prin jur, alege locul de joc și face cunoștință cu ceilalți participanți.

 Startul campionatului este programat pentru ora 12:00. În acest moment, deja toate echipele trebuie să fie așezate la locurile lor și să fie gata să înceapă!

 Reamintim, „Puzzle Day by Castorland” este o competiție de echipă, la care nu numai profesioniștii, dar și amatorii, echipele de familie, precum și cei care pur și simplu iubesc puzzle-urile pot concura pentru titlul de cel mai rapid asamblor.

Competiția se va desfășura în felul următor: Toate echipele își vor primi seturile de puzzle-uri formate din 500 de piese, complexitatea cărora va depinde de categoria aleasă - profesioniști sau amatori.

Participanții vor avea două ore la dispoziție pentru a se asigura că au asamblat corect imaginea. Echipele, care vor asambla imaginea mai rapid decât ceilalți adversari, vor deveni câștigătorii campionatului!

Un bonus plăcut! Indiferent dacă veți fi câștigători sau nu, puzzle-ul va rămâne echipei dvs. ca amintire.

Deci, dragii noștri participanți, vă așteptăm pe 24 martie la ora 10:30 în incinta centrului Tekwill, situat pe adresa: str. Studenților 9/11 (Chișinău).

Organizatorii campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019” sunt forumul pentru femei - mama.md, precum și panoul de anunțuri gratuite - 999.md.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul oficial.