• Română
    • Русский
    • English

Aqua unIQa - alegerea campionilor Puzzle Day by Castorland 2019

Aqua unIQa a devenit partenerul campionatului unic din Moldova de asamblare la viteză a puzzle-urilor – „Puzzle Day by Castorland 2019”. A șasea ediție a evenimentului va avea loc pe 24 martie, în incinta centrului Tekwill din Chișinău.

Apa de masă Aqua UnIQa a devenit partenerul evenimentului „Puzzle Day” pentru al doilea an consecutiv. Datorită conținutului său de iod, Aqua UniQa va ajuta participanții să-și mențină concentrația la un nivel ridicat, deoarece competiția de asamblare la viteză a puzzle-urilor este foarte intensă. Participanții vor putea să-și potolească setea, să se hidrateze, să se răcorească și, cel mai important, să-și asigure organismul cu doza zilnică recomandată de iod. Un consum zilnic de 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată asigură organismul cu 150 micrograme de iod - ceea ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. 

Compania Gelibert SRL produce băuturi de înaltă calitate pentru piața din Moldova deja de 19 ani. Apariția unui astfel de produs ca apa de masă Aqua unIQa Iodată s-a datorat faptului că în dieta zilnică predominantă regiunii noastre lipsește iodul - microelement important pentru organismul uman. Compania Gelibert SRL a găsit metoda unică pentru rezolvarea problemei deficitului de iod din alimentația populației din țară, prin lansarea apei cu adăugarea de iod de origine naturală.

Apa de masă Aqua UnIQa este o băutură funcțională care hidratează și hrănește organismul cu porția necesară de iod. Importanța și beneficiile acestui produs sunt confirmate de premiile naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Producerea băuturilor de calitate a devenit o prioritate majoră pentru companie, iar apa iodată Aqua UnIQa a devenit un simbol al produselor sănătoase.

Aqua unIQa va sprijini echipele participante la campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” și le va ajuta să obțină rezultate dintre cele mai frumoase!

Reamintim, campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” va avea loc pe 24 martie în incinta centrului Tekwill. La eveniment poate participa orice amator de puzzle-uri sau de asamblarea acestora. Singura condiție – se admit dor echipe formate din 2 - 4 persoane. Dacă doriți să vă înregistrați sau să aflați mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul puzzleday.mama.md.