• Română
    • Русский
    • English

Agora și Ea.md - parteneri media ai evenimentului ”Puzzle Day 2019”

Instituțiile media Agora și Ea.md au devenit parteneri informaționali ai campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor Puzzle Day 2019 - eveniment care are scopul de a crește popularitatea acestui joc și de a determina cât mai mulți oameni să se implice în astfel activități alături de prieteni și familie.

Site-ul de știri Agora reprezintă o instituție media privată din Republica Moldova, a cărei politică editorială urmărește să-și informeze vizitatorii în mod operativ, imparțial și echidistant. Redacția pune accent pe informarea cotidiană a publicului despre evenimentele și subiectele de actualitate, atât din țară, cât și dinafară.

Agora își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova. Bazându-se pe calitatea și diversitatea conținutului multimedia pe care îl prezintă în format text, foto, info-grafic, video, Agora reprezintă prima alegere a vizitatorilor în materie de știri și analize din mediul online.

Misiunea Agora este să dezvolte o platformă de știri obiective și corecte, care să contribuie la informarea, educarea și motivarea oamenilor. Încurajează gândirea critică și implicarea cetățenilor în dezvoltarea țării, stimulează interacțiunea, comunicarea și parteneriatele dintre cetățeni, instituțiile guvernamentale și mediul de afaceri.

Conținutul Agora este format preponderent din știri care sunt structurate în cadrul a zece categorii: ”Actual”, ”Politic”, ”Social”, ”Economic”, ”Sănătate”, ”Bănci și Asigurări”, ”Externe”, ”Tehnologii”, ”Media și Lifestyle”. Zilnic, pe AGORA sunt plasate știri noi la fiecare categorie. Suplimentar, AGORA publică analize, interviuri și cursul valutar. De asemenea, portalul inițiază și implementează și alte proiecte/campanii media proprii, menite să dezvolte societatea din Republica Moldova, dar și să faciliteze comunicarea dintre cetățean și stat.

Site-ul pentru femei EA.md are menirea de a inspira femeile să devină puternice, împlinite, să se accepte și să trăiască în armonie cu propria personalitate, dar și cu lumea exterioară. Misiunea EA.md urmărește să ofere femeilor cele mai interesante și importante știri, articole care să răspundă la întrebările și interesele cotidiene, să le inspire și să le unească. EA.md construiește în jurul său o comunitate a femeilor active și reprezintă un reper de calitate în presa online pentru femei.

Duminică, 24 martie 2019,  la Tekwill (strada Studenților 9/11 Chișinău) se va desfășura ”Puzzle Day by Castorland”, eveniment la care sunt invitați toți cei pasionați de asamblarea puzzle-urilor, dar și cei care doresc să petreacă o duminică alături de prieteni și familie. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro .