• Română
    • Русский
    • English

A fost dat startul înregistrării Puzzle Day by Castorland 2019

Pe 24 martie, centrul Tekwill din Chișinău va găzdui „Puzzle Day by Castorland 2019” - campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză. Această competiție unică de viteză, logică și lucru în echipă se desfășoară pentru a șasea oară în Moldova.

La campionat se vor admite echipe formate din membrii familiei, prieteni, colegi sau de oricine adoră să asambleze puzzle-uri la viteză. Singura condiție - echipa trebuie să fie formată din 2 - 4 persoane. Inventați o denumire pentru echipa dvs. și înregistrați-vă - astfel veți deveni participanții oficiali ai campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019”.

În ziua evenimentului, participanții vor avea la dispoziție 2 ore și un puzzle de 500 de piese. Va câștiga echipa care va asambla imaginea cel mai rapid. Competiția se desfășoară în două categorii: profesioniști și amatori. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită. Indiferent dacă echipa a câștigat sau nu, puzzle-ul va rămâne participanților.

Deci, dacă vă place să asamblați puzzle-uri și doriți să verificați cât de bun sunteți la acest joc, adunați o echipă, denumiți-o și înregistrați-vă. Vă așteptăm pe 24 martie, la ora 12:00, în incinta centrului Tekwill, ca să-i descoperim împreună pe cei mai rapizi, isteți și creativi asamblatori de puzzle din Moldova!

 Costul participării unei echipe: 

  • până pe 20 martie - 300 lei;

  • începând cu data de 21 martie - 400 lei.

 Campionatul este organizat de cel mai popular forum pentru femei mama.md și panoul de anunțuri gratuite - 999.md.

Înregistrați-vă echipa aici: https://puzzleday.mama.md/ro/register