• Română
    • Русский
    • English

„Novoe Radio” - radioul exclusiv al campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019”

Postul de radio „Novoe Radio” este adeptul celor mai originale și mai interesante evenimente, care se desfășoară în Republica Moldova. Anul acesta, „Novoe Radio” a devenit partenerul media al campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day by Castorland”.

„Novoe Radio” reprezintă nu doar muzica populară și îndrăgită, emisiunile tradiționale cu dedicații muzicale și programele cu premii și cadouri. „Novoe Radio” mai înseamnă și dispoziția bună de zi cu zi.

Emisiile postului de radio „Novoe Radio" reprezintă comunicatele de presă, care permit radioascultătorilor să fie la curent cu toate evenimentele din țară și din străinătate. De asemenea, postul de radio transmite în direct emisiunea „Новое приглашает". În plus, undele radio mai transmit și show-ul matinal popular – „StarПерцы".

Diapazonul FM al postului de radio „Poli Disc – Novoe Radio" este disponibil în orice regiune a Moldovei. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raioanele din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. La Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM, la Vulcănești - 102,7 FM. În plus, cei mai fideli ascultători pot întotdeauna să se bucure de undele „Novoe Radio” și pe site-ul newradio.md. Acum puteți asculta postul de radio preferat, indiferent în ce colț al lumii vă aflați.

Reamintim, „Puzzle Day by Castorland 2019” este un campionat anual de viteză, logică și atenție, la care poate participa orice amator de puzzle. Campionatul din anul acesta va avea loc pe 24 martie în incinta centrului Tekwill.

„Puzzle Day by Castorland 2019” este o competiție de echipă. Pentru a deveni participantul acestui campionat, nu trebuie să fiți un colecționar de puzzle profesionist sau cu experiență, puteți participa cu întreaga familie sau în compania celor mai buni prieteni.

Dacă doriți să participați la „Puzzle Day by Castorland”, înregistrați-vă echipa.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, accesați site-ul oficial.