• Română
    • Русский
    • English

#diez a acceptat provocarea Puzzle Day 2019 devenind partener media al evenimentului


Redacția #diez are o echipă nonconformistă, liberă și deschisă spre ideile inedite, distractive și care îi provoacă pe oameni să se dezvolte, să crească și în același timp să petreacă timpul frumos. Iată de ce, portalul de știri a devenit partener media pentru încă un eveniment super-distractiv - Puzzle Day 2019! 

Reporterii diez.md dau dovadă de responsabilitate și profesionalism. Aceștia reflectă evenimente atât din țară cât și de peste hotare și prezintă cititorilor informațiile în mod corect, echidistant și independent.

În fiecare zi, echipa #diez învață, se dezvoltă și tinde să devină din ce în ce mai bună. Fiecare membru al ”familiei” #diez își dorește ca oamenii din jur să fie mai deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi. Cititorii portalului sunt oamenii conștiincioși, cu spirit civic dezvoltat, pentru care, în opinia #diez, nu există nimic „imposibil" și care sunt în continuă căutare de oportunități și informații interesante care să-i ajute să schimbe lumea. 

”Puzzle Day by Castorland” reprezintă un campionat de asamblare a puzzle-urilor la viteză și se va desfășura pe 24 martie 2019, la Tekwill, strada Studenților 9/11, Chișinău.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://puzzleday.md/ro